Demonstraties

Het is op diverse manieren mogelijk om een demonstratie van Albert Loomans en zijn vogels bij te wonen.

Allereerst is het centrum in de zomermaanden iedere woensdag- en zaterdagmiddag geopend en worden er op gezette tijden roofvogelshows gegeven. Daarnaast is het mogelijk om gedurende het gehele jaar een aparte afspraak te maken voor een privéshow. Dit kan zowel op het Roofvogelcentrum of bij u aan de zaak of thuis zijn. Denk er maar eens aan als u een gezellige ochtend of middag met de familie, vrienden of collega's wilt. Ook bezoeken regelmatig fiets- en autotochten het centrum als welkome onderbreking van de rit.

Albert zal op zijn geheel eigen wijze eerst een introductie geven over valkerij en roofvogels in het algemeen. Hierbij komt werkelijk alles aan bod, u als publiek ook! Door zijn rijke ervaring geeft hij elke show een persoonlijk tintje met veel gevoel voor humor! Daarna bezoekt u de roofvogels welke in hun eigen hokken te vinden zijn, per vogel krijgt u uitleg over soort en gewoontes. Natuurlijk is er geen show compleet zonder mooie roofvogels in vrije vlucht op het demonstratieveld. U zult zelf ook vogels op de handschoen krijgen en u komt oren en ogen te kort om alles bij te houden.

Natuurlijk zorgen we goed voor de inwendige mens. Ontvangst met koffie, cake of een heerlijke lokale krentenmik of peelneutje! Uiteraard is in onderling overleg alles mogelijk, we horen het wel graag op tijd! Zelfs live muziek uit het Peelland is mogelijk om uw evenement te omlijsten. Na de shows is er altijd de ruimte om even na te kletsen en te genieten van een drankje.

Kosten

Omdat alles naar wens geregeld kan worden kunt u het beste contact opnemen met Albert om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Algemeen

Zorg dat u een fototoestel met volle batterijen meeneemt!

Albert Loomans:

Wolfsberg 60
5721HV Asten

Adres Roofvogelcentrum:

Waardjesweg 15
5725TB Asten-Heusden

Bank:

IBAN: NL55 RABO 0101 2267 13
T.n.v.: Stichting Roofvogelbehoud Nederland
Plaats: Asten