Kinderfeestjes

Wilt u een kinderfeestje waar ze allemaal nog lang over na zullen praten? Kom dan naar het Roofvogelcentrum en laat ze genieten van een Roofvogel-verjaardagshow!

De jarige job komt met maximaal 15 vrienden en vriendinnen naar het Roofvogelcentrum en krijgt allereerst uitleg over de valkerij en de roofvogels. Deze uitleg wordt op een duidelijke en heldere manier voor de kinderen gegeven en natuurlijk is er voldoende aandacht voor de jarige job!
Daarna bezoeken we de roofvogels in hun verblijven en alle soorten zullen voldoende aandacht krijgen. Hoogtepunt is natuurlijk de roofvogelshow waarbij de vogels in vrije vlucht over de hoofden van de kinderen zullen scheren.

Er kunnen foto's worden gemaakt en meestal krijgen alle kinderen wel een roofvogel op zijn of haar hoofd en hand. Natuurlijk alles uiterst veilig en vertrouwd. Ook zorgen we op het centrum voor een lekker glaasje ouderwetse limonade!

Kosten

Omdat alles naar wens geregeld kan worden kunt u het beste contact opnemen met Albert om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Algemeen

Niet op zaterdag en zondag. Maximaal 2 personen begeleiding. Duur ongeveer 2 uur.

Albert Loomans:

Wolfsberg 60
5721HV Asten

Adres Roofvogelcentrum:

Waardjesweg 15
5725TB Asten-Heusden

Bank:

IBAN: NL55 RABO 0101 2267 13
T.n.v.: Stichting Roofvogelbehoud Nederland
Plaats: Asten